domnisoare si cavaleri

Nunta este un moment special în viața oricărui cuplu. Cu toate ca cei doi  ar vrea sa se ocupe chiar și de cel mai mic detaliu al evenimentului,  emoțiile, pregătirile, atribuțiile pe care mirii le au la nuntă nu le vor permite celor doi acest lucru. Astfel , domnișoarele de onoare și cavalerii le revine sarcina de a se ocupa de toate problemele din timpul nunții dar și de micile detalii care pot apărea pe parcursul organizării.

Vestimentația domnișoarelor trebuie să fie una specială, în ton cu stilul nunții, într-o cromatică asemănătoare și bineînțeles să nu eclipseze mireasa. În fotografiile de la nunta se vede cu ochiul liber că prezența și ținuta domnișoarelor de onoare conduc privirea către cei doi protagoniști ai evenimentului.

De cele mai multe ori, mireasa cumpăra materialul necesar realizării rochilor pentru domnișoarele de onoare. Acestea urmează apoi să mearga să își creeze rochia ce le avantajează la diverse ateliere sau designeri . Majoritatea atelierelor va pot refuza brusc spunând că materialul nu este de ajuns, sau că în general va trebuie și alte materiale față de cele cumpărate de mireasă. Alegi mai degrabă să mergeți la designerii locali, care pot face magie dintr-un simplu material, astfel încât să va și ajungă pentru un model, dar acesta să vă și avantajeze.

Citește mai multe despre rolul domișoarelor de onoare și al cavalerilor dar și despre vestimentația acestora în noul articol avantaje.

Iată ce o parte din ce îți pot oferi designerii Breslo.

rochii domnisoare1rochii domnisoare

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *