13 Comments

  1. gariana said:

    OMG! Ce frumoasa sunteti! :) Ce atelier ordonat aveti! Se pare ca nu degeaba s-a inventat cuv” perfect” :). Numai bine de la Focsani! :)

    June 23, 2010
    Reply
  2. Doamne ce mult imi place !Ce de ate si ce frumos aranjate,am ramas fara cuvinte !!Si eu care credeam ca am multe ate .
    Daniela felicitari pentru ,,raiul” asta plin de culoare si de lucruri minunate.Spor la creat !

    June 23, 2010
    Reply
  3. GinArts said:

    Minunat!!O persoana superba, intr-un atelier pe masura!!Felicitari!!

    June 23, 2010
    Reply
  4. LadyA said:

    Daniela face niste floricele superbe :)

    June 23, 2010
    Reply
  5. Anabelle said:

    Foarte frumos, Daniela! Asta da atelier, sunt cateva fire acolo.. :) Imi plac mult de tot floricelele si sunt invidioasa pentru bratarile acestea imbracate! :) Spor la treaba in continuare!

    June 23, 2010
    Reply
  6. dodo said:

    Intotdeauna am gasit frumusete si eleganta in magazinul tau, dar vazandu-te si vazandu-ti atelierul nici nu se putea altfel.felicitari pentru creatiile tale! spor si creativitate!

    June 23, 2010
    Reply
  7. mady68 said:

    fELICITARI!TE INVIDIEZ PENTRU ORDINEA SI VIZIBILITATEA PE CARE O AI ASUPRA FIRELOR.Am si eu foarte multe,dar in pungi ,si trebuie mereu sa cotrobai dupa anumite culori.Se vede ca esti o artista si o perfectionista.te apreciez si-ti urez mult succes si tone de imaginatie

    June 23, 2010
    Reply
  8. melutza198 said:

    whaaaaa :o ce de ate … ce de culori … cata ordine … ce-mi place :) ( in merceria de la noi din oras nu gasesti atatea, serios vorbesc :) )

    June 23, 2010
    Reply
  9. Laruca said:

    Frumusete, ordine, arta si multa munca, tot ce se vede e mult prea putin in comparatie cu Dany in realitate. Ea e o persoana cu sufletul frumos, inteligenta, cultivata, cu foarte mult bun simt, rabdare si intelegere fata de ceilalti dar mai ales sufletista, un om care te ajuta fara a pretinde nimic in schimb, de o delicatete desavarsita.
    Sunt un om mai “bogat”, doar pentru ca te-am cunoscut, Daniela. Felicitari! Esti o artista adevarata iar cuvantul care te caracterizeaza cu adevarat este simplu: frumusete.
    Si inca ceva. Nu doar florile realizate de ea sunt superbe. In tot ceea ce face, exceleaza.

    June 23, 2010
    Reply
  10. camiro said:

    Am ramas fara cuvinte in fata atelierului atat de ordonat si atat de aprovizionati. Felicitari si sanatate pentru a putea folosi toate firele din dulap, Daniela.

    June 23, 2010
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *