12 Comments

  1. deerstuff said:

    Ei, draga mea, sunt de acord cu tine! Ramai mut de uimire si incantare doar privind bratara asta fantastica de la Serbani.bijoux!
    Iar barbatii care nu vor sa renunte la traditia inelului de logodna ar putea sa fie atat de inspirati incat sa daruiasca asa ceva ori de cate ori fac vreo “boacana”… nu de alta, dar, iata, efectul e garantat: uitam de toate in fata unei asemenea minunatii!

    August 13, 2010
    Reply
  2. Simina said:

    Nuuuuu, nu esti singura care gandeste asa!!!!!
    Admir de ceva timp bratara Anei, e minunata, pare o metamorfozare a sufletului ei cald!!!
    Ce n-as da ca sotul meu sa fi avut suficienta inspiratie incat sa ma ceara in casatorie cu o asemenea splendoare de bratara!!!!:):):)

    August 13, 2010
    Reply
  3. dodo said:

    De o perioada, vazand minunatii de care eu n-am avut parte in ziua “Z” am afirmat ca m-as marita inca o data ( ei bine…tot cu cel care mi-e sot )..si cum sa nu o faci? Cum poti sa te simti purtand asa ceva.Doar vazand-o esti in extaz.Felicitari Ana si asteptam creatii care sa constituie o colectie dedicata mireselor, pentru ca te pricepi grozav …

    August 13, 2010
    Reply
  4. Fetelor dragi, ce-mi faceti voi mie!!! Eu sunt muta de uimire de cateva zile in fata Vrabiutei si a Florii de la Deerstuff, a Libelulei si Fluturelui de la Dodo, a Calelor de la Siimina iar voi aici cu vorbe ravasitoare de suflet si faptura…?!? Ma inlin in fata creatiilor si sufletelor voastre delicate!!!, iar tie, Bohemiansin, am mai spus si afirm in continuare, cat de mult te pretuiesc!!! iti multumesc pt onoarea de a alege aceasta bratara -prinosul dorului si a dragostei ce le port fiicei mele plecate in TM la studentie… Acum ce poate urma? Doar o intalnire a ta cu Deer, Dodo si Simina si modalitatea imi este foarte la indemana!!!

    August 13, 2010
    Reply
  5. Melianda said:

    Da superba aceasta bratara, poate ar trebui sa-i arat sotului meu articolul…si cine stie.

    August 13, 2010
    Reply
  6. `parca special conceputa pentru a impodobi incheietura diafana a mainii unei mirese care tremura de emotie tinand buchetul spre altar. s-ar putea spune despre minunatia asta de bratara ca ar putea eclipsa pana si cea mai frumoasa mireasa, insa as spune ca vine sa completeze perfect tabloul celei mai frumoase zi din viata unei fete. Astept cu nerabdare sa dai frau liber imaginatiei tale, Ana, in realizarea unei colectii de bijuterii dedicate mireselor.

    August 13, 2010
    Reply
  7. blanitza said:

    Cu siguranta ca acel magic “Da” sau “I do” ar fi auzit absolut imediat, daca proaspatul viitor sor ar aparea cu aceasta bratara divina, in loc de conventionalul inel. Ana, este superba, si ai fost atinsa de ingeri atunci cand ai facut-o!!!

    August 13, 2010
    Reply
  8. Teoshop said:

    Superba bratara! Felicitari!

    August 13, 2010
    Reply
  9. gystefania said:

    Deosebita bratara, la fel si persoana care a creat-o! Felicitari!

    August 14, 2010
    Reply
  10. BohemianSin said:

    De cand o coceam eu cu bratara!…cam de cand am vazut-o am zis ca trebuie sa ajunga pe prima pagina Breslo pentru ca e ravasitoare!te mai asteptam cu creatii minunate sa ne incanti privirea!

    August 14, 2010
    Reply
  11. va multumesc, fetelor, pentru blandetea vorbelor, iar Stefaniei, Gabrielei si lui Teo si pt ca ma sustin cu piesele minunate pt bijuterit!!1

    August 15, 2010
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *