Coronița condimentată este acum în bucătăria mea, la loc de cinste. Arată tare bine și oferă acel ceva specific sezonului și parcă am mai mult spor la incursiunile mele în lumea gastronomiei.
Materiale necesare:
– Suport coroniță
– Panglică satin
– Sfoară decorativă
– Fructe și condimente uscate
– Lipici
– Foarfecă
Primul pas a fost să îmbrac cadrul coroniței cu panglica de satin. Pentru a o fixa am cusut-o din loc în loc, iar apoi am înfășurat-o cu sfoara decorativă, lăsând câțiva centimentrii de sfoară pentru a agăța coronița.
Am ales condimentele cu care urma să decorez coronița: anason, scorțișoară și portocală uscată. Bețișoarele de scorțioșoară arată tare bine grupate câte două și prinse cu o fundiță în carouri.
Condimentele și fructele le-am prins pe panglică cu ajutorul unui lipici special. Această coroniță este un proiect simplu, de sezon, garantat să dea un plus de aromă olfactivă și vizuală bucătăriei tale. Deasemenea poate fi un cadou foarte drăguț pentru cineva drag.
pretty
Ahhhh, ce dragut arata!!!!!
Trebuie sa fac si eu neaparat, ca stau cu panglicile astea prin casa si nu le-am gasit nici cum utilitate :)
Merci de idee :D
Ha! Cum termin dizertatia imi fac si eu! Arata bine de tot!
Si mie imi place mult coronita!!!
ha, “eram precisa” ca e coronita arabelei – Teapa! (diseara imi fac si eu una, ma duc sa-mi iau cuisoare)- ANKy, fff reusita!
…da’cui nu-i place?!:) Super!