Eu am încercat deja și maștile cu o grămadă de chimicale, și pe cele naturale, însă dintre toate mi-a plăcut cel mai mult cel pe care m-am gândit ca azi să împărtășesc cu voi. Maștile și tratamentele faciale cu E-uri cumpărate din magazin îmi irită pielea, dar această mască 100% naturală învățată de la mama mea îmi relaxează pielea, după care ea devine catifelată și hidratată. O recomand cu drag!
Pentru a pregăti această mască va fi nevoie de:
– 1/2 linguriță de scorțișoară
– 1 gălbenuș de ou
– 2 linguri de miere de albine
Ingredientele se amestecă într-un vas potrivit, iar pasta primită se aplica pe față și decolteu cu ajutorul unei dischete demachiante. Relaxați-vă cu masca aplicată timp de 20 minute, apoi îndepărtați masca cu apă călduță.
Scorțișoara este utilă pentru menținerea unui ten tânăr și luminos, distruge coșurile și ajută la tratarea acneei. Mierea este recunoscută ca agent antimicrobian și oferă țesutului aportul necesar de vitamine și enzime. Galbenușul de ou este si el bogat în vitamine esențiale și în minerale.
Aceata mască naturală hrănește pielea, iar fața devine radiantă și luminoasă. Pentru persoanele cu ten sensibil recomand mierea de salcâm, extractul de salcâm fiind folosit ca și calmant și anti-iritant.
Însă înainte de toate asigurați-vă că nu sunteți alergic la niciuna dintre aceste ingrediente.
Momente relaxante de primavară vă doresc!
Scortisoara e un ingredient nou pentru mine in materie de masti , drept pentru care am testat reteta ta si mi-a placut .
Prefer mastile naturale si beneficiile lor , iar aceasta va fi una din mastile mele de baza de acum .
Multumim ca ne-ai impartasit-o , primavara frumoasa si tie !
Nu prea inteleg ce inseamna “decoltaj” si in ce contex e folosit aici. De regula spunem “fata si decolteu”.
Conform DEX
DECOLTÁRE s.f. Acţiunea de a decolta; răscroire (a rochiilor, a bluzelor); decoltaj.
Multumim !
E bine ca sunt mereu niste “binevoitori” care sa evidentieze greselile gramaticale, cat mai in public si cat mai incomod :)
Suna bine masca, o sa o incerc si eu.