Pe locuri, fiti gata…vacanta!

De cand vremea incepe sa se incalzeasca suficient cat sa ma imbie sa scot la iveala unpic mai multa piele de sub hainutele din timpurile racoroase, ma apuca dorul de duca. Nu stiu unde, nu stiu cat, nu stiu cum, dar vacanta sa fie. Am zis!

Vreau sa-mi iau jumatatea de mana, sa ne suim amandoi in masina din dotare si sa plecam in lume ca in filmele siropoase de la cinema. Sau cum ar adauga el, ca doua rate mandarine(nu radeti, i-a ramas in minte dupa ce am citit impreuna o frumoasa poveste chinezeasca:).

Sa ne indesam repede in geanta toate cele , sa luam pisica in spate(da, se poate si asa ceva :)) si sa fugim unde vedem cu ochii. Sa lenevim in voie si sa ne bucuram unul de altul. Sa vedem locuri noi, sa cunoastem lucruri care sa ne impresioneze si oameni care sa ne ramana in minte. Sa nu existe pret de cateva zile sau ore decat soare, lene, veselie si pofta de viata. Sa ne intoarcem acasa fericiti si la fel de lenesi sa sa trecem prin saptamana urmatoare ca sa putem sa o luam de la capat.

Pentru cei imprevizibili dar si pentru toti ceilalti, va recomand sa nu plecati de acasa fara o gentuta. Una super simpatica, vesela si varatica in care sa poti sa-ti iei cu tine tot ce ai chef, pe care sa-ti lasi capul somnoros cand motai la soare si care sa te insoteasca peste tot, pentru ca nu-i asa, nu se stie niciodata cand se intampla sa ai nevoie de ceva. Eu am gasit o asemenea gentuta in magazinul crisbags si ma declar cucerita. Ma si imaginez deja plecand val vartej cu ea in brate din casa si purtand-o cu drag peste tot pe unde m-as duce. Vrum-vruuuum!!

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *