12 Comments

 1. peafowlady said:

  Nice, mult asteptatul tutorial! : ) Sunt de acord cu introducerea, chiar nu e nevoie de un aparat foto profesionist pentru a obtine poze reusite. Iar treaba cu multa rabdare este valabila la inceput, pe masura ce ajungi sa-ti cunosti aparatul totul devine lejer si… rapid : )

  October 2, 2010
  Reply
 2. dodo said:

  Din prima banca, locul de la geam, “ascult” atenta expunerea, iau notite si-ti multumesc.astept cu drag lectia urmatoare.

  October 2, 2010
  Reply
 3. GOT said:

  Eu momentan folosesc un aparat profesionist(SLR), un Nikon….dar degeaba daca nu stiu sa-l folosesc, stiu doar sa dau zoom, sa setez pe auto….deci, foarte util articolul… o sa ma apuc sa-l butonez =))

  October 2, 2010
  Reply
 4. banana said:

  Si eu tot Nikon D40, model mai vechi dar tot scoate in evidenta frumuseata. In general folosesc lumina naturala ca sa nu trebuiasca sa aduc prea multe ajustari. Adica fac poze dimineata sau la pranz aproape de un geam. Soarele luminieaza pe geam dar nu direct pe obiect. Iar lumina ce o avem acum toamna e de vis si chiar scoate in evidenta culorile intr-un mod deosebit.
  Unele poze le mai prelucrez si dupa (lumina sau contrastul daca e neaparata nevoie, plus incadrarea).

  Multumim de articol :)

  October 2, 2010
  Reply
 5. delakoka said:

  Cred ca la fel de important este sa facem mai multe fotografii din mai multe pozitii si cu detalii la acelasi produs, din care ulterior sa alegem cele mai bune 4 fotografii.Am vazut ca multe magazine posteaza cate o singura fotografie sau trei in aceeasi pozitie sau doar putin modificata.In comertul online fotografia este f. importanta.Pot fi produse f frumoase dar daca potentialul cumparator nu poate observa calitatile produsului tot degeaba si asta se reflecta in vanzari.

  October 2, 2010
  Reply
 6. monicapop said:

  foarte util tutorialul, multumim:)

  October 2, 2010
  Reply
 7. alchemy said:

  mai sunt locuri în clasă?
  eu mereu am probleme la şedinţa foto :((

  October 2, 2010
  Reply
 8. multumim pentru tutorial! eu cele mai multe poze le-am facut cu un aparat banal si vechi de 8 ani (un Nikon Coolpix care cred ca nici nu se mai fabrica) dar am folosit des, mai ales la detalii optiunea Macro … si sunt multumita de rezultate. succes tuturor !

  October 2, 2010
  Reply
 9. fairdealing said:

  asetept cu nerabdare urmatoarea lectie,nu am mai facut poze pana acum si am si eu probl.mari la ședinta foto(imi e mai greu decat sa lucrez ceva)multzumesc si succes

  October 2, 2010
  Reply
 10. sognami said:

  uaaaaaaaau
  multumesc mult cinnamon

  October 3, 2010
  Reply
 11. Anonymous said:

  […] special pentru bijuterii si accesorii de dimensiuni mici. In prima parte (pe care o puteti citi aici) am vorbit despre functia macro – o functie foarte importsnta care permite focalizarea […]

  October 9, 2010
  Reply
 12. Acum gasesc si eu acest subiect pe forum, la sugestia Ancai / Anky, si e minunat ! Doamne ajuta !

  February 19, 2012
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *