12 Comments

 1. breslo said:

  Dadada, si cu nuci verzi!

  May 23, 2012
  Reply
 2. choice4all said:

  Peticel, multumim pentru trucuri. Puteti adauga la lista si decoct din frunze de nuc pentru reflexe roscate

  May 23, 2012
  Reply
 3. TimeToCraft said:

  decoct din frunze de nuc am folosit eu (sunt blonda). am obtinut reflexii roscat-satene, nu foarte intense, dar parul a devenit lucios si fin :)
  foarte dragut articol!

  May 23, 2012
  Reply
 4. Lyria said:

  -henna, decoct de nuci(frunze, coji), cuisoare, cafea tare astea se pot amesteca pentru satene, brunete, parul devine mai inchis pentru cine nu vra reflexe aramii.

  -indigo
  -se poate folosi si un decoct sau ceai tare de hibiscus pentru reflexe de roscat inchis intens pentru cine vrea reflexe in plus.

  Un alt sfat, daca aveati parul vopsit cu vopsea obisnuita din comert, trebuie sa asteptati cel putin 3- 4luni de zile pana va vopsiti cu henna, altfel henna poate sa reactioneze cu vopsea de pe par si blondele pot iesi verde in cap.
  Un alt sfat praful de indigo(henna neagra cine asa cunoaste) trebuie folosita intotdeauna dupa a vopsire prealabila cu henna, altfel nu se prinde de firul de par sau ori culoarea se duce foarte repede.

  Pentru efecte si mai si, in compozitia de henna puteti pune si cateva picaturi de ulei esential pur, dar pur sa fie.(ex. rozmarin pentru scalp cu matreata, lavanda, tea tree etc.)

  Fetelor vopsiti-va parul in mod natural daca puteti, pentru ca vopselele obisnuite sunt foarte nocive, mai ales cele inchise la culoare. Si sa nu va fie frica de firele albe, la unii chiar le sta bine, parerea mea.

  May 24, 2012
  Reply
 5. Lyria said:

  iar pentru blonde: cassia obovata(pentru necunoscatori henna blonda), sofran si lamaia. Cassia obovata se poate folosi si de satene, brunete, roscate ca si masca de par.

  May 24, 2012
  Reply
 6. ana-iulia said:

  fetelor, sunteti geniale! Nu m-am gandit niciodata la asa ceva :)

  May 27, 2012
  Reply
 7. hmmm merg variantele astea si pe par deja vopsit?:D

  oricum: foarte utile informatii!!!

  June 6, 2012
  Reply
 8. KriStanciu said:

  Ce articol util si haios scris :) Eu am incercat vara trecuta cu lamai si musetel si chiar s-a decolorat putin, dar am aplicat solutia o singura data, vara asta vreau sa mai incerc sa-mi deschid parul. Multumim pt articol!

  June 7, 2012
  Reply
 9. aime said:

  henna neagra nu este indigo !! a nu se confunda !! indigo se foloseste in tatuaje si in mixt de henna pentru nuanrele de saten !! asta o spune site ul oficial henna !!

  September 16, 2017
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *