Start-ul creativ – Pauză de meșterit, cu Breslo

In februarie, Breslo a sarbatorit inceputul unui nou an creativ, alaturi de echipa de marketing Unilever.

Intr-o dupa-amiaza friguroasa, fermecatoarea sala de oaspeti a celor de la Creative Experience a fost cadrul perfect pentru ca Funtasticus si Rostogol sa anime spiritele si imaginatia echipei Unilever. Printre multe alte improvizatii, au invatat sa faca flori din voal si sa modeleze figurine din sarma.

Obiectele create au fost dupa placul fiecaruia, de la brose florale din voal, la diademe imbracate in panglici, cercei textili, brose din sarma argintata, fundite cu margele si decoratiuni de tot felul.

N-am rezistat logo-ului DOVE, asa ca am facut si porumbite, legate cu fundite albastre, bineinteles. Ne-am jucat cu focul, am avut pistoale de lipit, clesti si cafea neagra, dar baietii s-au lasat si ei dusi de val, (a se citi de fete) si au decis sa modeleze accesorii pentru prietene.

Ne-am despartit calduros, seara tarziu. Cu zambetul pe buze si inca vibrand de idei, am auzit promisiuni ca se mai mestereste si acasa!

Mai multe fotografii puteți vedea pe pagina Breslo

Breslo și Unilever

O asociere fireasca in esenta – caci nu se poate corp fara spirit, si cand e spiritul mai fericit daca nu atunci cand creeaza?

Breslo – Comunitatea artizanilor handmade din România

Spațiul de întâlnire online unde poți vinde sau cumpăra orice produs handmade, vintage, sau materiale pentru meșteșugărit.
O comunitate de oameni creativi și puși pe treabă, gata să primească pe oricine cu brațele deschise.

Unilever – Compania lider in dezvoltarea durabila, la nivel global

Compania in care peste 2 miliarde de oameni isi pun zilnic increderea, prin alimentele, sau produsele de sanatate si ingrijire pe care le folosesc.
O comunitate pasionata si responsabila, ce investeste permanent intr-un viitor mai bun, pentru mediu si pentru fiecare client in parte.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *