Sa reinventam Craciunul – Ce n-ai fi pus niciodata in brad!

Atelier de decoratiuni pentru pomul de Craciun, din seria PROIECT13

PROIECT13, platformă de creativitate în modă şi stil de viaţă CREATIVE ARTS  organizează sambata, 8 decembrie a.c., cu ȋncepere de la ora 13:00, la Caffé D`Arthé (Bucureşti, Str. Popa Nan, nr.7) atelierul de decoratiuni neconventionale de Craciun, „Sa reinventam Craciunul”. Trainerii Creative Arts va vor arata cum sa va realizati singuri decoratiuni spectaculoase folosind borcane, pahare de plastic, becuri, clesti de rufe si multe alte obiecte care nu ar fi avut ce cauta pe masa sau in bradul de Craciun.

Acesta reprezintă cel de-al 6-lea atelier din platforma de creativitate numită Proiect13 care va cuprinde 13 ateliere pe teme legate de modă şi stil de viaţă, organizate în perioada toamna 2012-primavara 2013.

Noi va cerem urmatoarele:
– o instalatie de brad din cea mai simpla
– un borcan cu capac cu filet, care se inchide etans
– un bec obisnuit

Noi va aducem urmatoarele: ace, ata, foarfece, material textil, nasturi, glitter, hartie, fundite si toate cele necesare pentru a pleca acasa nu cu una, nu cu doua, nu cu trei, ci cu sase decoratiuni minunate, toate realizate prin reciclare.

Workshop-ul organizat de Creative Arts se va desfăşura într-o atmosferă boemă, specifică ceainăriei Caffé D`Arthé, astfel că toţi cei prezenţi se vor delecta cu ceaiuri, cocktail-uri nonalcoolice , sortimente variate de ciocolata calda numai buna pentru sezon si cu dulciuri si dulceturi homemade delicioase.

Costul atelierului „Sa reinventam Craciunul – Ce n-ai fi pus niciodata in brad!” este de 45 de lei. Acest cost include toate materialele ṣi accesoriile folosite de participanṭi si un voucher de 10 pentru bunatatile ceainariei.
Alte detalii:
Atelierul se va desfăşura la Caffé D`Arthé (Bucureşti, Str. Popa Nan, nr. 7)
• Vârsta recomandată pentru participanṭi: ȋntre 14 ṣi 80 de ani
Data limită de înscriere: 08.12.2012, ora 10:00
• Durata cursului: 4 ore;
• Înscrierea şi obţinerea de alte informaţii se pot face, între orele 10:00 ṣi 20:00, prin e-
mail sau telefon/gsm la [email protected]; 0721.321.890;
• https://www.facebook.com/Proiect13

Pentru mai multe informaţii de presă vă rugăm contactaţi: Andreea CAITAS, PR Coordinator, Brigada Media, gsm:+40722.383.034; [email protected]

Despre: PROIECT13 (susţinut de Creative Arts) reuneşte 13 ateliere pe teme legate de modă şi stil de viaţa, care vor fi organizate în perioada 15 septembrie – 8 decembrie 2012, cu o frecvenţa de 1 atelier pe săptămână (1 workshop / weekend), la ceainăria Caffé D`Arthé.

Despre: CREATIVE ARTS (www.creativearts.ro) este un centru de cultivare a creativităṭii, creat ȋn scopul descoperirii ṣi dezvoltării potenṭialului creativ care se află ȋn
fiecare dintre noi, fie că suntem copii sau adulṭi. CREATIVE ARTS realizează o gama largă de ateliere, pentru toate vârstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionaṭii de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialiṣtilor, noṭiuni teoretice ṣi practice de: pictură ṣi mozaic, desen maga, design textil, artă foto ṣi retouching fotografie de modă, ceramică ṣi modelaj, design interior, reciclare creativă, creaṭie de bijuterii ṣi alte accesorii, muzică, actorie/improvizaṭie ṣi stand-up comedy.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *