Rochite de sezon

Caldurie astea ne obliga sa renuntam la vechile obiceiuri: “Azi imi iau o pereche de blugi si un oarecare tricou si va fi bine.”:)

Eu iubesc rochitele, atat sa le vad cat si sa le port, desi nu sunt foarte incantata uneori de ideea de a-mi descoperi picioarele. Preferatele mele sunt materialele vaporoase, ce se preling atat de suav pe corpul nostru, ca abia le simti uneori – eu asta inteleg printr-o rochita de vara!

Culorile tari sunt în voga, asa ca niste rochii fine din matase sau bumbac in tonuri de corai, turcuaz, nude, rozuri sau orange intens o sa iti vina perfect! Alege fie modele androgine, stil camasa, fie rochii sexy, petrecute.

Imprimeurile sunt extrem de feminine. Vara asta se poarta buline, dungulite, printuri geometrice, tribale, dar si florale.

Imi doresc azi sa exploram lumea rochitelor de pe breslo, incepand cu un model purat de o vedeta, insa pe cele trei categorii arhicunoscute: mini, midi si maxi. Incepem cu dimensiunea preferata in sezonul 2012 si anume rochilele maxi, care ne trimit cu gandul la plaje intinse, mult soare si valuri line.

Lauren Conrad

hainutelacomanda

Amsty

danaboutique

bibidesign

handmademylove

Olivia Palermo

gretysimonica

coloratele

LucyStudio

Cora

ucrina

RuxishConcepts

Taylor Swift

Melkon

innerdesign

laurachirita

LiaLi

Colectia aceasta de rochite sper sa va insipre si sa va dea o pofta de purtat rochite prin oras, la plimbare, la un film, la birou, oriunde deoarece e vara si e cald si avem voie sa ne facem de cap!

One Comment

  1. fazinee said:

    Rochia semnata de Laura Chirita este extraordinara

    June 18, 2012
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *