Primii castigatori ai concursului #stiusacos merita intreaga noastra atentie. Te asteptam si pe tine in concurs!

Dragii nostri, am oferit in fiecare saptamana cate 3 tipare de croitorie celor care si-au inscris tutorialele frumoase si creative in concursul #stiusacos. Pentru ca merita intreaga noastra atentie, ne-am gandit sa va prezentam tutorialele lor, asta in caz ca nu le-ati vazut deja. :) In plus, poate va inspira si va inscrieti si voi cu propriul tutorial in concurs. 

castigatori

Au fost inscrise in concursul #stiusacos, o serie de tutoriale creative si colorate, care ne-au adus zambetul pe buze. Alaturi de prietenii de la Brodat&Cusut, am oferit cu drag si entuziasm cate 3 tipare de croitorie fiecarui castigator si, recunoastem, suntem tare curiosi sa vedem ce colectii ne vor pregati pe viitor. :)

Pana atunci, nu uita ca pana pe 20.06, inclusiv, te poti inscrie si tu in concurs, aici >> Concurs #stiusacos


RoseOfTheFlames si fusta ei vesela mai mult ca sigur va vor inspira si pe voi

Un tutorial fresh si cool, exact de ce aveam nevoie pentru concursul #stiusacos. Pe langa acest tutorial, RoseOfTheFlames s-a mai inscris in concurs cu alte 3 , super creative si hippie. Sa ii tinem pumnii, poate castiga voucherul de 1000 LEI, oferit de Brodat&Cusut.

rose

Hainele si accesoriile by ARMURA te-ndeamna la visat

Iulia de la AMURA s-a inscris in concurs cu 4 tutoriale care mai de care mai creativ, asa ca i-am oferit, fara sa stam pe ganduri, 3 tipare de croitorie. Partea buna e ca deja ne-a spus intr-un interviu cum o sa le foloseasca si suntem nerabdatori sa vedem ce va iesi. :)

armura

Anitabdesign si buzunarasul multifunctional ne-au adus zambetul pe buze

Anitabdesign si-a pus imaginatia la treaba si a creat un buzunaras multifunctional, extrem de simpatic si colorat, care i-a adus si ei 3 tipare de croitorie. Noi ii tinem pumnii, poate ajunge in finala. :)

13096240_10206682340481690_914072489816317575_n (1)

Iulia ne-a aratat cum sa transformi un top simplu intr-unul super chic

Iulia nu se afla momentan pe Breslo, dar bucuria a fost cu atat mai mare cu cat am vazut ca oamenii se inscriu la #stiusacos, pentru a ne arata ideile si initiativele lor creative. :) Topul cu danteluta boema i-a adus si ei 3 tipare de croitorie.

12920328_10153679712953353_7475708466496320346_n


In continuare, vom mai avea premii de oferit, pachete promo VIP pe Breslo, iar la final, cine ajunge pe podium, castiga voucherul de 1000 LEI oferit de Brodat&Cusut. Noi va tinem pumnii si va asteptam tutorialele in concurs. Nu uitati: nu trebuie sa fie ceva complicat, ci creativ, care sa ne faca sa zambim si sa ne aduca soare in birou :)

Nu uitati sa cititi regulamentul, apoi va puteti inscrie aici >> Concurs #stiusacos

Succes!

One Comment

  1. Anita said:

    Multumesc pentru prezentare si premiu!

    May 9, 2016
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *