13 Comments

 1. PersonallyME said:

  Perfect de acord cu tot ce ai spus :) Felicitari Cristina si mult succes in continuare!

  October 31, 2014
  Reply
 2. Un interviu foarte frumos.Si felicit persoana pe care ati intervievat-o pentru succes. Poate ca povestile de succes ale unora ii tin in viata si pe ceilalti.
  Parerea mea este urmatoarea: in Romania chiar nu sunt apreciate creatiile handmade. Asa ca unii creatori, realimente creatori ajung sa se vanda pe nimic. Imi cer scuze pentru asta. Pentru ceea ce am scris. Poate ca nu trebuia sa scriu dar asta este realitatea.
  In Romania lucrurile de valoare sau cu design adevarat se fac cu foarte multa pasiune si din pasiune iar efortul financiar este maxim.

  October 31, 2014
  Reply
 3. Am uitat sa scriu ceva. Dumnezeu probabil stie cui sa dea si cui nu.

  October 31, 2014
  Reply
 4. Eu m-am adaptat tarii in care traiesc ce-i drept cam greu si asta pentru ca am crezut ca sunt apreciate lucrurile handmade in Romania. Acum sau mai bine zis de ceva vreme (cativa ani) mi-am revenit si privesc altfel lururile nu prin prisma accea ce-mi place mie. Adica ce-i bine facut, cu pasiune si cu produse de calitate am aflat, nu are valoare. Asta este. M-am gandit la o alta strategie si incerc sa o pun in practica pentru ca eu chiar am o pasiune un hobby si ca atare trebuie sa lucrez.

  October 31, 2014
  Reply
 5. Ogen said:

  PersonallyME :-) multumesc !

  November 1, 2014
  Reply
 6. Ogen said:

  Octavia, in primul rand iti multumesc :-)

  Cand doresti sa faci o afacere trebuie sa iti pui urmatoarele intrebari:
  1. Ce doresc sa vand
  2. La ce foloseste produsul finit pe care doresc sa il vand
  3. Cine vor fi cumparatorii mei
  In momentul in care ai gasit raspunsurile poti sa incepi sa construiesti o stategie de marketing.
  Un produs handmade deosebit are nevoie de un cumparator la fel de deosebit.

  November 1, 2014
  Reply
 7. AlessBijoux said:

  Felicitari pentru reusitele pe care le-ai avut si succes in cele ce urmează. Ai citit vreo carte de marketing care te-a ajutat, si astfel ai putea sa îmi impartasesti mie sau celor interesati cum se numeste? Sau doar ai facut cursuri cu persoane specializate? E chiar greu sa iti dai seama cum sa faci o promovare buna sau sa sti cum sa iti atragi clientii.

  November 1, 2014
  Reply
 8. Da sunt intrebari simple pe care le gasesti in aproape orice carte de marketing sau in literatura speciala clasificata sau apartinand domeniului motivational al dezvoltarii personale.
  Eu pentru mine stiu, Dumnezeu mi-a dat talent si voi lucra atat cat voi putea.
  Acum tinand cont de darul asta pretios, aceste intrebari pentru mine si raspunsul la ele nu conteaza sunt nesemnificative.
  Cei care ma admira probabil ma vor admira si in continuare.
  Eu doar incerc sa atrag atentia ca la succes nu se ajunge asa usor.
  A avea succes este ceva trecator, efemer, nu dureaza o viata.
  A vinde o bijuterie astazi poate fi la urma urmei o intamplare, sau o situatie data in care ai reusit sa fii apreciat. Dar trebuie sa iei in calcul ca maine nu va mai fi asa. Atrag atentia supra faptului ca a realiza niste creatii handmade nu este o ocupatie de baza si nici stabila.
  Dar ca dintr-un hobby si din foarte multa munca , timp, efort financiar poate iesi ceva minunat.
  Este bine ca se prezinta si astfel de persoane precum esti tu. Dar in schimb nu mi-as dori a se promova handmade-ul ca sursa exclusiva de venit sau ca o afacere traznet pentru ca chiar nu este.
  Ca din intamplarea sau nu cum sa-ti spun Zana buna pe tine te-a ajutat. Ai reusit in timp foarte scurt sa vinzi bine sa te promovezi etc.
  Retine ca eu apreciez succesul si pe care are au parte de asta. Insa fiecare om are destinul si drumul lui croit. Nu ne asemanam deloc unii cu altii, atat prin idei cat si prin fapte.
  Nu exista o reteta pentru a avea succes!

  November 2, 2014
  Reply
 9. Am admirat si admir in continuare tot ceea ce este frumos. Si am puterea de a nu invidia.

  November 2, 2014
  Reply
 10. AndresDesign said:

  Felicitari! Ador produsele tale si apreciez foarte mult cum ai construit acest brand. Mult succes si inspiratie pe viitor!

  November 3, 2014
  Reply
 11. Corina said:

  Buna Cristina, locuiesc si eu in Israel ca si tine. De cand ma stiu m-am tot invartit in jurul ideii de a face cu indemanarea si dragostea mea pentru lucrurile facute de mana si tot ceea ce e frumos. Am fost de nenumarate ori descurajata de cei din jur, pe principiul: Cine o sa cumpere asa ceva?, Nu realizezi cat trebuie sa vinzi ca sa iti acoperi minimum de cheltuieli! etc… Pe langa toate astea s-au adaugat si temerile mele personale, inclusiv despre posibilitatea vanzarii catre Romania dintr-o alta tara. Insa, interviul cu tine mi-a dat speranta, ca se poate atunci vrei si muncesti pentru asta.

  June 26, 2016
  Reply
  • Ogen said:

   Buna Corina,
   As dori sa continuam discutia la o cafea (daca tot esti in Israel :-) ))
   trimite-mi te rog un email la [email protected], continuam de acolo

   June 30, 2016
   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *