15 Comments

  1. raven said:

    Dap. Sad but true…

    November 27, 2012
    Reply
  2. FIMARC said:

    Pacat ca se promoveaza produse copy – paste

    November 27, 2012
    Reply
  3. NatalyDesign said:

    pentru ca este CUMPARATA!!! toate magazinele de tricotaje folosesc, fara exceptie, modele si tipare preluate din reviste sau site-uri de specialitate pe care le folosesc partial sau integral asa cum considera mai “artistic”. Important este ca produsul final sa se ridice la nivelul asteptarilor clientului, lucru pe care eu il obtin prin atentia cu care lucrez, promtitudine si mai ales calitatea materialelor!

    November 28, 2012
    Reply
  4. lostmami said:

    multumim IGFashionDesign, ca ne-ai luminat!foarte trist! de ce nu putem sa ne laudam cu munca noastra, chiar daca inspiratia vine din alta parte?

    November 28, 2012
    Reply
  5. breslo said:

    Haideti sa nu continuam inutil discutia intr-o directie agresiva.

    Am discutat cu NatalyDesign, i-am explicat ca pozele pe Breslo trebuie sa reprezinte fix produsul vandut si problema a fost remediata. A fost o simpla greseala.

    Modelele si tiparele sunt o parte importanta din munca oricarui artizan, este normal sa le folosim.

    In continuare, comentariile malitioase pentru acest articol nu vor fi aprobate.

    Zi frumoasa in continuare, tuturor.

    November 29, 2012
    Reply
  6. BohemianSin said:

    Incep cu scuzele. Nu am stiut ca poza este copiata de pe net. Nici nu stau cu orele sa caut tricotaje pe etsy sau alte site-uri de profil.Prefer sa imi umplu timpul creativ. Nu implicati intregul Breslo in asta, eu scriu articolele marti si vineri.Asa ca, daca aveti oua de aruncat, fetei si parului meu ii prinde bine o masca din cand in cand. Articolul fuse menit sa va smulga (poate) un zambet, nu sa iste polemici si controverse.

    Cu atat mai mult ma intristez ca un astfel de articol raportat la acest produs a starnit atatea comentarii si, orice alt articol, pe care il scriu in oricare alta zi, referitor la un produs minunat (asa le consider pe cele prezentate, altfel nu as mai scrie despre ele) rareori reuseste sa stranga 2 comentarii, de cele mai multe ori este trecut cu vederea.Si nu numai eu am remarcat asta, ci si alti redactori Breslo. Credeti-ne pe cuvant, si articolele de aici implica munca.

    Sunt de acord cu parerea conform careia pozele ”furate” nu ar trebui plasate aici. Din acest motiv am si inlocuit poza cu una acare parea ”reala”, si produsul la fel.

    Insa,

    @IG FASHION DESIGN, stii ca exista mesagerie privata? As fi apreciat nespus mesajul daca era trimis acolo. Nu inteleg de ce nu comentezi si la alte articole ale mele/altora si mereu te vad aproape exclusiv numai pe topicuri cu aceasta tema, incercand sa desfiintezi orice urma de concurenta!? Concurenta e benefica.Mai ales cand si tu insati tricotezi dupa modele prestabilite. In arealul asta al tricotajelor, ca sa faci ceva iesit din comun si purtabil…e greu…dar se poate.Dar nu vreau sa imi dau eu cu parerea.

    Nu ma intelegee gresit, de principiu, sunt de acord cu tine, dar nu cu modalitatea ta de a face cunoscut acest aspect. Nu ne plac rufele spalate in public.

    @Fimarc, Alexdia, Raven, sa ma bazez pe voi ca o sa comentati si alte articole de acum incolo, nu? Si sa ma bazez pe faptul ca realizati ca si noi, cei ce sctiem, sau eu cel putin, suntem limitati, nu putem verifica intreg internetul dupa produse mai mult sau mai putin copiate. Am cautat expresii ”urbane” in schimb, pentru ca nu toate imi sar din vocabular ca floricelele.Sau nu credeti ca articolele astea plesnim din degete si apar. Uneori iti ia o ora, doua pana gasesti un produs ok, pozat ok, din magazinul cuiva despre care nu ai mai scris…si iti mai ia ceva si sa conturezi ideea pe baza caria sa concepi articolul.

    @NatalyDesign: cred ca ai inteles ce ti-a fost transmis prin Breslo. Nu incurajez practica aceasta, deloc. Nu mi se pare ok dpdv al cumparatorului ce isi doreste exact fesul ala si primeste unul ”aproape la fel”. ”Aproape” nu e ”acelasi”. Dar mi se pare ca ai potential, si din acest motiv articolul a fost pastrat cu un produs tot din magazinul tau.

    @lostmami , nu e intocmai ok plagiatul. fiecare se pricepe la ceva, daca nu la conceput modele, la facut calcule, daca nu, la taiat oameni…and so on.aceasta calitate trebuie valorificata. in viata nu e esential sa fii ”hartist”, ci sa faci acel lucru la care te pricepi cel mai bine. Desi, trebuie sa recunosc, in materie de tricotaje…si eu as cumpara un model facut dupa un tipar.Dar mai mult parca mi-ar placea unul mai ”ciudatel”, pe care nu multa lume il are. Macar daca e handmade, sa fie si marfa.

    @Cristina929, mare dreptate ai!:)))

    @Breslo, multumesc. Asa, sa stie toata lumea, eu am c erut moderarea comentariilor.

    November 29, 2012
    Reply
  7. BohemianSin said:

    ca bine scriam in NB: ”POATE DA REACTII ADVERSE” :))))

    November 29, 2012
    Reply
  8. alchemy said:

    “eram precisa” :)

    November 29, 2012
    Reply
  9. alchemy said:

    Cand am vazut in ce directie se indreapta comentariile m-am gandit exact la NB care incheia articolul, de aici a venit exclamatia “eram precisa!”.
    Eu, oricum, urmaresc toate articolele tale deoarece au darul de a desctreti fruntea si chiar am nevoie de asa ceva. >:D<
    Nu fi suparata pe noi ca nu lasam mesaje mereu dar fi sigura ca ne place ceea ce faci.

    November 29, 2012
    Reply
  10. BohemianSin said:

    Nu sunt suparata pe chestia asta. mie imi plac multe articole si nu comentez mereu. Ma deranjeaza doar ca mereu se isca multe comentarii negative si se uita politeturile, bunul-simt, ELEGANTA, etc, etc. Tu stiu ca urmaresti articolele si am observat ca spui daca ai ceva de spus.

    November 29, 2012
    Reply
  11. alexida said:

    Cred ca articolul a starnit o suita de comentarii negative deoarece el a aparut in timp ce pe forumul Breslo se discuta despre plagiatul pozelor din acest magazin..http://www.breslo.ro/Forum/Pe-BRESLO-se-vinde-orice_topic_1720. Pentru ca nimeni din partea administratiei nu a venit cu un comment pe forum, iar apoi a aparut articolul acesta, evident au aparut Si controversele.
    Totusi, nu cred ca trebuie sa o iei personal, evident ca nu ai cum sa verifici sursa tuturor pozelor, nici nu e nevoie sa te scuzi, scri articole minunate, insa daca nu ai commenturi la ele nu inseamna ca nu sunt citite sau apreciate.
    Asa cum ai spus si tu nu intotdeauna avem timp sa stam cu orele pe net. Acest articol a fost comentat mai mult ca altul din motivul pe care l-am explicat mai sus. Este cel putin parerea mea; daca ar fi fost o mai mare implicare a adminilor pe forum, nu ar fi fost Asa de multe reactii negative. Nimeni nu a jignit pe nimeni, dar s-a creat o tensiune pe care toti am descarcat-o aici. O zi buna tuturor!

    November 30, 2012
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *