Pantofi ultra chic&colorati, pentru vacanta din aceasta vara, cu Ancolette

“De Breslo stiu de mult timp, de prin primii ani de la infiintare, am fost cumparator dar ii si promovam creatiile crosetate ale mamei mele. Cel mai frumos la Breslo este ca exista! Sunt mii oameni talentati care aveau nevoie de apartenenta la o astfel de comunitate.”

Nu stii niciodata cate provocari intalneste o femeie intr-o simpla zi: birou, sedinte surpriza, clienti nemultumiti sau, din contra, unii prea multumiri (Ura! Inseamna ca ne facem treaba cu bine), copii de luat de la scoala sau animalute de scos prin parc, cumparaturi, intalniri cu prietenele la terase, stabilite pe ultima suta de metri… cand toate apar pe neasteptate, cum stii ce pantofi sa iti mai iei dis-de-dimineata, cand esti pe jumatate adormita? :) Nu e niciun secret: chiar noi am probat pantofii de la Ancolette si va spunem ca nici nu-i simti! Sunt usori, atat balerinii, cat si cei cu toc, iar partea cea mai buna este ca ii personalizeaza exact asa cum iti doresti: de la culoare, tipul de piele, simpli sau pictati, toc de 12 sau de 5, cu accesorii sau fara, pe noi ne-au dat pe spate si cu asta basta!

In spatele pantofilor de la Ancolette sta Anca, pasionata in special de pictura (stim din surse sigure), ceea ce vom observa si la pantofii din ultima colectie. Te invitam sa ii vezi aici >> Magazin Ancolette

Cititi intreg interviul ei mai jos si nu va sfiiti sa ii puneti intrebari in comentarii! >>

13087570_1137627686267481_4019771888766671338_n copy


B: Anca, care este povestea ta pe scurt? Ce iti doresti sa stie lumea despre tine?

A: Desi am studii de profil real si am lucrat prin banci, mereu am simtit ca am un mine un spiridus creativ. De mica eram pasionata de margele si pictura (aveam chiar si expozitii la Palatul Copiilor). Cu timpul am constientizat ca doar atunci cand voi face ceva cu drag, voi fi implinita. Si pentru ca am o pasiune pentru pantofi si mereu fetele imi remarcau alegerile, am ales sa fac cat mai multe femei fericite! :) In jurul acestei idei, de a crea bucurie, se invarte tot ce inseamna Ancolette. De curand am introdus conceptul “Pantofi de poveste” – pantofi pictati manual, dar nu doar cu modele/desene etc, ci si cu un mesaj plin de semnificatie. 


B: Cum ti s-a schimbat viata de cand creezi? Care este cel mai important lucru pe care l-ai invatat pana in momentul de fata?

A:  Mi s-a completat in suflet un colt de puzzle care lipsea. Era acolo, dar nu-si gasise locul. Ce am invatat? Am invatat ca e buna directia pe care am ales-o si mi-a sporit increderea intr-un vechi principiu al meu, cum ca cel mai important nu e sa vinzi, ci sa le creezi oamenilor o bucurie. :)

Balerini pe Breslo.ro, pantofi cu inimioare


B: Povesteste-ne ceva amuzant, emotionant sau pur si simplu interesant legat de experienta ta cu handmade-ul.

A: Emotionant este fiecare feedback pe care il primesc de la fete, care sunt foarte incantate de ceea ce primesc. :) Iar amuzant e un exemplu cu o clienta care nu poarta tocuri de obicei, cu atat mai putin de 10 cm, i-am zis ca ii recomand un toc mai mic daca nu e obisnuita, iar ea mi-a raspuns: “Chit ca ma tin de gard si tot merg eu pe ei! Asa de mult ii vreau!” 


B: Ne poti spune cum ai aflat de Breslo, la inceputul carierei tale? 

A: De Breslo stiu de mult timp, de prin primii ani de la infiintare, am fost cumparator dar ii si promovam creatiile crosetate ale mamei mele. Cel mai frumos la Breslo este ca exista! Sunt mii oameni talentati care aveau nevoie de apartenenta la o astfel de comunitate.


B: Provocare: spune-ne 3 creatori de pe Breslo pe care ii admiri (sau mai multi, desigur) :)

A: Sunt de prea putin timp din nou pe Breslo si nu am apucat sa rasfoiesc prea mult.

Cumpara pantofi de pe Breslo.ro


B: Spune-ne 3 motive pentru care preferi sa cumperi produse handmade

A: Sunt convinsa ca toti creatorii de handmade iti fac produsul cu drag si implicare, ceea ce se reflecta in calitate. Produsele sunt unicat, iar in multe cazuri, produsele se pot adapta la anumite solicitari ale clientilor.


B: #dependentdehandmade: cum il recunosti? :)

A: Vine la toate targurile, este dispus sa plateasca un pret corect pt munca depusa, devine creativ si inventiv cand are o noua comanda :)


B: #muzicademesterit: pe ce muzica iti vine inspiratia si simti ca nu te mai poti opri din lucru? 

A: Imi place foarte mult muzica Jazz.


B: Then&now – cum arata evolutia ta intr-o singura imagine 

pantofi handmade pe Breslo.ro


B: #haoscreativ | Trimite-ne o poza expresiva cu “haosul” din zona ta de lucru

pantofi handmade - cumpara online de pe Breslo.ro

Ii multumim Ancai pentru interviul frumos pe care ni l-a acordat, si va invitam cu drag in magazinul ei. Sigur veti gasi perechea de pantofi perfecta, cu care sa infruntati provocarile de zi cu zi :) >> Magazin Ancolette

 

 

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *