Ochelari

Eu port ochelari de vedere de cand ma stiu. Asa am ajuns sa ii consider un accesoriu. Ma ajuta si rama, m-am obisnuit, imi incadreaza fata. Imi plac.

Azi va propun sa folositi ochelarii pe post de accesoriu (bineinteles nu cel de vedere). Pe breslo oferta este cel putin interesanta. E vara, haideti sa experimentam.

bibidesign

Mihaela-Chiorean

In acest context, o brosa, o pereche de cercei sau un colier, toate cu ochelari nu par deloc neobisnuite. Cu siguranta vei fi remarcata.

dushky

lucashop

metalcrafty

oanatos

oanapisic

Si la somn merge sa fii cocheta. O pijama din danteluta sau una haioasa isi au perechea si la tipurile de ochelari pentru somn pe care le gasesti pe breslo.

reme

peticel

Am lasat pentru final grija. Grija pe care trebuie sa o ai pentru ca ochelarii sa nu se sparga. Iata doua exemple de etui cu adevarat minunate. Enjoy!

accesorVICE

arixa10

 

2 Comments

 1. anamanole said:

  dragut articolul! atentie la micile greseli de limba – “ochelari” este un substantiv care are numai forma de plural – forma “ochelar” nu exista…
  no offense…

  August 9, 2011
  Reply
 2. byioanapopa said:

  None taken:) Numai ca, daca am “scapat cu vederea” asa o greseala, a fost la repezeala…eu nu o gasesc ca sa o corectez…din fericire prin natura profesiei, sunt prietena cu limba romana:)

  August 9, 2011
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *