My Grandma’s Backyard – 1 an de vintage si self made fashion

Back to Black Anniversary Edition - 1 an MGB

25 octombrie, Muzeul Taranului Roman, orele 14:00 – 20:00, invitat de onoare Yvan the Face Hunter

Primul târg de vintage and self-made fashion aniversează un an de existenţă. De la prima ediţie din 28 octombrie 2007 şi pana acum, MGB a dat naştere unui adevărat fenomen de fashion în Bucureşti şi in tara. Cu fiecare ediţie, numărul de participanţi şi invitaţi a crescut, unul dintre cele mai importante rezultate fiind promovarea şi lansarea de tineri designeri, care în prezent se bucură de un real succes.
Ediţia aniversară îşi propune să sărbătorească un an de reuşite şi să dea tonul pentru ediţiile ce urmează: o abordare matură a fenomenului ce s-a conturat. Coloana sonoră va fi asigurată de către Dj. Vasile.
Ţinuta obligatorie va fi, aşa cum spune şi numele ediţiei, Black – culoare primordială în fashion datorită eleganţei şi calităţii sale unice de a putea fi mereu re-inventată.

Invitatul de onoare al ediţie va fi Yvan The Face Hunter din Londra, unul dintre cei mai cunoscuti fotografi şi colecţionari de streetstyle din lume. După ce a făcut ocolul celor mai importante capitale mondiale ale modei, Yvan îşi îndreaptă obiectivul către Bucureşti, respectiv asupra Back to Black.

Detalii aici.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *