6 Comments

  1. de.dimineata said:

    Carmen, ai niste bijuterii extraordinare, ti le-am admirat pe viu la atelierul de margele de hartie pe care l-ai tinut acum ceva vreme. Felicitari si mult succes pe mai departe, esti foarte creativa si profesionista in ceea ce faci!

    February 25, 2012
    Reply
  2. foarte frumoase si atent lucrate, tocmai ce le-am admirat pe viu ieri :). si desigur…blendi e cea mai cuminte fetita ever :)

    February 26, 2012
    Reply
  3. Anonymous said:

    […] Seminte si hartie. Lemn si sarma de cupru. In jurul acestor materiale se invarte totul in magazinul de astazi. Este vorba despre The Mistique Moth, un pionier pe Breslo in materie de margele eco, create din materiale naturale sau reciclate. (…) […]

    February 26, 2012
    Reply
  4. Anonymous said:

    […] Cine este persoana din spatele magazinului? Spune-ne cateva cuvinte despre tine.  (citeste in continuare…) […]

    February 26, 2012
    Reply
  5. suiram said:

    buna ma numesc laura si am vazut bijuteriile tale si sunf frumoase,si eu am inceput nu de mult mai exact de o saptamana sa confectionez coliere,bratari,cercei tot din materiale ca tin si nu stiu cum sa le vand in cantitati mai mari ,ma puteti ajuta cumva?

    March 2, 2012
    Reply
  6. Anonymous said:

    […] (citeste articolul pe Breslo) Rate this: Share this:Like this:LikeOne blogger likes this post. This entry was posted on Sunday, February 26th, 2012 at 6:27 pm and tagged with breslo, paper beads. the mistique moth and posted in Editorial. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. « Little March alias Mărțișor :) Colored flavors shaped from paper » […]

    March 13, 2012
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *