Magazine noi pe Breslo – Remihomedecor

Daca sunteti in cautare de lucrusoare haioase de purat sau de decorat casa, dati  o raita prin remihomedecor unde cu siguranta va veti indragosti de traistele, pernele si canitele lucrate cu multa atentie de catre Andreea.

IMG_3671

Cum a inceput calatoria ta in lumea handmade?          

Bună! Sunt Andreea Tarcan. Sunt din Buzau şi am teminat Facultatea de Arhitectură din cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” din Bucureşti.

Am fost dintotdeauna o fire creativă pasionată de design, iar din 2012 am început să îmi exprim creativitatea şi inventivitatea prin realizarea unor piese vesele şi jucăuşe. Am început cu lucruri mici, accesorii din fetru, dar în timp am ajuns să creez jucării, decoraţiuni şi tot felul de accesorii ludice.Colaj remi Cum ai ajuns la numele magazinului/ brandului? Care este semnificatia sa?

Numele „Remi” vine de la un porcuşor de guinea pe care l-am avut, dar care ne-a părăsit între timp. El m-a inspirat să creez animaluţe care nu te părăsesc niciodată şi te fac să zâmbeşti, oricât de trist ai fi.IMG_1576 Care e sursa inspiratiei tale? 

Inspiraţia vine din interior, dar mă înspiră şi “asistenta” mea, căţelusa Gipsy care este de un an în echipa noastră şi care ne însoţeşte la toate evenimentele la care participăm.
IMG_5719Care sunt materialele tale preferate si de ce? 

Imi plac materiale naturale şi de calitate. Folosesc bumbac 100% pentru jucării, decoraţiuni, traiste şi şorţuri şi chiar pietre naturale pentru magneţii pictaţi, adunate sub atenta supraveghere a lui Gipsy.
Andreea si GipsyFoloseste un singur cuvant pentru a-ti descrie creatiile.

Bucurie.
IMG_5725Care este cea mai interesanta parte a procesului de creatie pentru tine?

Etapa finală a procesului creativ mi se pare cea mai interesantă pentru că atunci văd cum creaţiile mele prind viaţă.

14585928863662698-item960x720Consideri creatiile tale dedicate unui anumit tip de persoana? Care ar fi acesta?

Creaţiile mele se adresează persoanelor jucăuşe, copiiilor… de toate vârstele.
14606564053703578-item960x720Ce planuri de viitor ai pentru magazinul tau?

Nu imi place să fac planuri. Imi doresc doar să creez în continuare cât mai multe animaluţe vesele care să fie “adoptate” şi iubite.

14606565343703582-item960x720

 

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *