Magazine noi pe Breslo – DecoMystique

Descoperim azi o persoana care iubeste natura si nu ezita sa o arate prin lucrarile sale incantatoare, sub eticheta DecoMystique.

Cine este persoana din spatele magazinului? Spune-ne cateva cuvinte despre tine.

Sunt o mama si un fotograf. Imi plac lucrurile simple si unice. De mica mi-a placut sa mesteresc, sa impletesc, sa lucrez cu mainile si imaginatia.

 

Ce te inspira atunci cand creezi? 

Inspiratia vine de fapt cand gasesc materialele. Am ajuns sa adun materiale vechi, panza,conuri de brad, hartie, etc..Uneori ceea ce vreau, nu iese, dar tot incerc. Alta data plec de la o idee si ajung la alta. Totul se rezuma la multa munca si imaginatie.

Care sunt materialele tale preferate si de ce? 

Imi plac conurile de brad si diferite materiale vechi mai interesante. Conurile au cazut deja din copac deci nu aduc nici un prejudiciu naturii, si asta este foarte important. De asemenea, imi place sa refolosesc materiale vechi.Astfel obiectele au un aer vintage ceea ce contribuie la ideea mea de „mystique”.

Cum ai caracteriza creatiile tale?

Toate ma reprezinta. Dupa ce le termin, as vrea sa le pastrez pe toate. Simt ca am lasat in ele o particica din mine.

Cum a inceput totul? Care este istoria ta personala in domeniul handmade?

Toatul a inceput acum 10-11 ani. Am inceput cu vaze de flori si lumanari pe scoarta de copac. Am facut decoratiunile la o nunta, dar apoi am descoperit fotografia. Pasiunea a devenit asa de puternica incat am renuntat la handmade pentru cativa ani. Anul acesta am redescoperit placerea handmade.

Care sunt etapele procesului de creatie?

Totul pleaca de la material. O data  ales, urmeaza cateva zile in care desenez pe hartie ceea ce vreau sa fac. Ultimul pas e realizarea propriu zisa. Poate sa  dureaza cateva minute, ore sau chiar zile.

Cum ai ajuns la numele magazinului/ brandului? Are o semificatie anume?

Cautam un nume mai deosebit, usor de retinut si sa reprezinte ceea ce magazinul face. A durat cateva zile, dar in final mi-a placut. Descrie ceea ce imi doresc sa fac cu fiecare obiect pe care il creez. Starea pe care o am cand il execut.

Ce planuri de viitor ai pentru magazinul tau?

Inca nu am un obiectiv precis. Lucrez la cateva proiecte mai ample si vom vedea ce aduce viitorul.

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *