11 Comments

 1. mena said:

  Foarte frumos interviul,faci bijuterii extraordinare si ai planuri de viitor marete,iti doresc sa iti implinesti toate visele frumoase.

  August 1, 2011
  Reply
 2. Petriioni said:

  Felicitari pentru toate realizarile tale,multa sanatate , te pup si sa e vedem cu bine!

  August 1, 2011
  Reply
 3. lidialoo said:

  uauuuu! esti superrrr talentata !!!!!! felicitari pentru drumul ales!

  August 1, 2011
  Reply
 4. Andreeaswork said:

  Ador tot ce faci, de la filigree cu polimer, la cane-urile pe care le combimi armonios in piese deosebite, de la pietrele pretioase inbracate in sarma, la bratarile tot din sarma si cele din piele, esti un adevarat model pentru mine, felicitari.

  August 1, 2011
  Reply
 5. simonikb said:

  Hello! Te-am descoperit pe CDB si am avut curiozitatea ,dar si inspiratia sa-ti vizitez blog-ul. Sincer?!…am ramas uimita si interzisa in fata talentului tau ,nici nu am cuvinte sa-ti caracterizez munca la adevarata ei valoare ,cred ca nu le gasesc …esti pentru mine un model demn de urmat ,se vede ca pui foarte mult suflet ,pasiune si rabdare in ceea ce faci ,iar pe mine acest lucru cat si rezultatul finit nu poate decat sa ma bucure ,sa ma motiveze si sa spun “jos palaria” in fata ta. Mult succes in proiectele tale de viitor si sa stii k in mine ti-ai castigat un admirator inflacarat.

  August 1, 2011
  Reply
 6. felicitari pentru tot ceea ce faci! si eu iti admir de mult timp creatiile, si ma mandresc cu setul primavara, pe care sotul meu mi l-a daruit de ziua mea.
  mult noroc in continuare, in realizarea planurilor tale!

  August 1, 2011
  Reply
 7. andreaz said:

  Multumesc din suflet, sunteti tare dragute!

  August 1, 2011
  Reply
 8. crazycat said:

  Felicitari!!!! Imi plac foarte mult toate creatiile tale si mi-a facut placere sa aflu si cate ceva despre tine din interviu. Mult succes in continuare!

  August 1, 2011
  Reply
 9. bebelusi said:

  felicitari pentru tot ce faci, esti o adevarata artista

  August 1, 2011
  Reply
 10. fbronnie said:

  Felicitari din toata inima, Andrea. Fetele care nu te cunosc personal nu pot sa isi dea seama de unele calitati pe care ai, iar din interviu nu reiese in totalitate, asa ca as dori sa fac eu cateva completari. Pe langa talentul si rabdarea de care da din plin dovada, Andrea este foarte modesta si foarte saritoare. Isi imparte cu generozitate cunostintele si ‘secretele’, gata oricand sa dea sfaturi si sa puna mana sa ajute pe cine are nevoie. Si acum tin minte workshop-ul unde ne-a aratat impletitura din sarma viking knot si atatea alte momente in care mi-a fost de ajutor si mi-a servit drept model si insipartie.
  Multumesc, Andrea, si tine-o tot asa. Multa sanatate copilitei.

  August 2, 2011
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *