Handmade Christmas

A.I.T.C. (Asociația de Intervenție Terapeutică în Criză) & Legere Rosetti îi invită pe bucureșteni duminică, 16 decembrie, orele 11:00 – 18:00, să participe la Handmade Christmas, a doua ediție a târgului handmade cu donații pentru Mia’s Children.

Evenimentul este organizat de AITC (Asociația de Intervenție Terapeutică in Criză), o asociație non-guvernamentală și non-profit, fondată în 2008 de Mirela Zivari, cu scopul de a veni în ajutorul persoanelor aflate în dificultate socială. AITC a venit în sprijinul copiilor de la fundația Mia’s Children în mai multe rânduri în ultimii ani. Mia’s Children ajută copiii ai căror părinţi se confruntă cu dificultăţi financiare, sociale şi/ sau psihologice, încercând să prevină abandonul lor de către părinţi și să le ofere copiilor posibilitatea unui viitor mai bun.

Handmade Christmas va avea loc la Legere Rosetti (Piața Rosetti nr. 5, sector 2, București) pe 16 decembrie, orele 11:00 – 18:00 și va oferi bucureștenilor posibilitatea de a achizitiona bijuterii unicat, obiecte decorative, cosmetice bio, dulciuri etc., urmând ca fondurile obținute din vânzări să fie folosite pentru a le oferi cadouri de Crăciun celor mici de la Mia’s Children.

Vizitatorii târgului din această iarnă vor avea ocazia de a admira creații ale unor artiști deja cunoscuți pe piața handmade din Romania, printre expozanții confirmați deja numărându- se Pumpkin Design, Handmade Shic, Gablontz Ro, Cristina Ion, Ioana Georgiana Caravan,
Handmade Bijoux, Accesorii din Hârtie, Sorina Porfireanu, Pandora Handmade, Madds Shop, Oana Stoica, Para Desfrutar, Gina Moise, Accesorii Pompoase, Angela Ciuperca, Laura Ciuciuc, By Kodreenah, Ensoillement Bijoux și alții.

Intrarea este libera.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *