Haideti sa decoram!

E ok la tine in camera…patul e confortabil, e in pozitia buna, biroul primeste lumina destula, e perfect functional, etajera si dulapul iti depoziteaza tot ce ti-ai propus, deci DA, iti place camera ta!  Si chestia aceasta e valabila pentru toata casa.

Dar lipseste ceva! E acea atingere personala si calda de care cu totii avem nevoie in casutele dragi noua.

Atunci eu zic sa ne apucam de lucru! Eu as incepe cu peretii, chiar daca sunt colorati viu sau albi, ceva cu siguranta se va potrivi perfect pe ei. Ceasul de perete ar trebui sa fie nelipsit, mai ales daca e unul special care poate tine chiar locul unui tablou. Am facut o selectie cu ceasuri pe toate gusturile si pentru toate casutele, pictate si asamblate manual de catre artizanii breslasi.

Nicoleta83

luluart

arpad

shangri-la

 

ArtAnda

Nebuniecuhartie

cityartglass

Acum ca stim mereu cat e ceasul si nu vom fi niciodata in intarziere, propun sa trecem la urmatoarea colectie de tablouri si sculpturi, tot pentru peretii nostri. Selectia aceasta va va surprinde prin forma si culoare, prin talentul si ingeniozitatea in utilizarea diverselor materiale a artistilor de pe Breslo.

FierForArt

florina1977

wana-ddart

AleKsandra

Colmann

antondesign

Ipipura

cristeaviviana

violetgarden

Stella

arpad

just.paintings

Si acum, partea mea preferata, obiecte de pus pe unde vrem noi, peste tot prin casa, pe etajere, pe masute, pe jos, chiar oriunde simtim noi ca si-ar gasi locul, sa ne insufleteasca atmosfera.

handmademylove

bARTline

coloratele

art3lier

allyingraphicland

lucikk

IdeiCusute

BohemianFlow

Sincer va spun ca nu ma mai pot opri din atasat poze cu exemple, insa decid sa ma opresc aici si poate sa va starnesc astfel curiozitate sa cautati si voi mai multe, ca exista o gramada de lucrusoare dragute pe care cu siguranta numai voi o sa le aveti in casa, deoarece sunt unicate si lucrate cu multa migala si imaginatie.

3 Comments

  1. Ipipura said:

    ce dragutze sunt si cata culoare!
    shared pe fb:)
    multumesc pentru:)

    May 1, 2012
    Reply
  2. Rekacska said:

    Produse foarte unicate si creative! Felicitari pentru articol!

    May 3, 2012
    Reply
  3. FierForArt said:

    Mulţumim pentru includere. Este primul articol în care ne vedem amintiţi, emoţiile sunt mari şi bucuria peste măsură, mai ales că suntem alături de atâtea lucrări minunate.

    May 3, 2012
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *