7 Comments

  1. tonycat said:

    Wow!!!! Multumesc frumos, Ioana! Desi nu mai am demult varsta ador stilul Gothic Lolita pentru extravaganta discreta si copilareasca si sobrietatea care e mai sugestiva si spune mult mai multe decat un picior sau un san dezgolit! Apreciez ca reusite si creatiile de pe Breslo postate in articol.

    October 27, 2011
    Reply
  2. elyseeart said:

    Si eu iti multumesc pentru alegerea jaboului meu, tema este pe sufletul meu!

    October 27, 2011
    Reply
  3. AnitaDamacus said:

    Atat? 3 randuri si 5 poze? Serios?! Gothic Lolita este un subtip al stilului Lolita, care mai include Sweet Lolita (predomina roz si alb), Punk Lolita (carouri, ace de siguranta), etc (ah, si pot si baietii sa fie EGA – elegant gothic aristocrat). Cateva cuvinte despre cum a aparut, eventual despre Malice Mizer si Mana, Harajuku, cateva branduri, cateva exemple din media…

    Imi pare rau, de-obicei nu ma leg de articole pe blog, dar asta e scurt rau, si pe o tema atat de frumoasa si ofertanta!

    October 28, 2011
    Reply
  4. byioanapopa said:

    Ai dreptate, AnitaDamacus, numai ca eu nu mi-am propus sa fac un istoric al curentului. Oricine poate gasi info mai multe pe net daca il intereseaza in mod deosebit stilul. Eu am vrut sa evidentiez mai degraba produsele care se pot inscrie in curent si pot fi achizitionate de pe breslo. Prin cuvinte, am oferit doar un cadru pentru fotografii. Sper totusi ca ti-au placut produsele pe care le-am scos in evidenta, ca ti-am dat idei.

    October 28, 2011
    Reply
  5. tonycat said:

    Eu am cerut informatii despre Gothic Lolita, si numai despre Gothic Lolita nu si despre celelalte curente. Articolul e axat pe tema atat cat a permis spatiul dedicat pe Breslo.

    October 28, 2011
    Reply
  6. AnitaDamacus said:

    @tonycat: “Cateva cuvinte despre cum a aparut, eventual despre Malice Mizer si Mana, Harajuku, cateva branduri, cateva exemple din media… ” – ar fi fost exact informatiile care te interesau. Nu sunt deloc pe langa subiect.

    @byioanapopa: imi pare rau, m-am lasat indusa in eroare de faptul ca articolul e in sectiunea “Tendinte” unde, din cate tin minte, se faceau articole ceva mai consistente (http://blog.breslo.ro/japan-inspired-fashion de ex). Mea culpa, nu stiam ca articolul e doar un cadru pt poze si ca gasim informatii pe net daca ne intereseaza.

    October 28, 2011
    Reply
    • MAD said:

      Salut,

      Propunerea mea ar fi sa scrii si tu un articol, pentru ca imi dau seama ca esti pasionata de subiect. Blogul poate beneficia de pe urma documentarii tale minutioase, la fel ca si cititorii interesati de informatie in profunzime. Ce zici?

      Astept cu drag un e-mail la [email protected]

      October 28, 2011
      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *