Cum arata atelierul Tiny Treasures ?

Istoria Tiny Treasures a inceput cu cateva pungute de margele si niste ata , pe masa din living. Dupa o luna cele cateva pungute de margele s-au transformat in 3 cutii mari compartimentate cu margele, zale, ace, lanturi, pandantive, ate si tot ce i se parea Ancai interesant si util pentru ceea ce atunci era un hobby.

me

Dupa ce familia a inceput sa o intrebe: “Totusi noi unde vom mai manca de cina daca tu ai atatea pe masa?” si dupa ce s-a hotarat ca poate transforma hobby-ul in ceva care sa ii aduca un venit a trebuit sa reorganizeze totul.

Acum ea lucreaza de acasa, intr-un spatiu pe care il numeste “atelierul de sub scari”.

DSC_0975

Cand tocmai ne mutasem in casa noua si spatiul de sub scari era inca nefolosit, s-a gandit ca acesta ar putea deveni locul ei magic, asa ca si-a luat un birou, o etajera si multe cutii si cutiute pentru a-l organiza intocmai planului.

DSC_0970

“Ce m-a atras la inceput in lumea handmade au fost pietrele semipretioase. Si acum imi plac foarte mult, si daca gasesc margele deosebite le cumpar, desi in primul moment nu stiu cand si la ce le voi folosi.”
In ultima jumatate de an a facut o noua pasiune pentru fetru pe care l-a transformat in multe coronite decorative personalizate. Acum foloseste foarte mult fetru, atele de brodat si diverse fire cu care realizeaza suportii pentru coronite.

DSC_0977

Cel mai drag obiect pe care il are in preajma cand lucreaza e o bufnita portocalie din lemn care a achizitionat-o din Bali. Persoana de la care a luat-o i-a promis ca ii va aduce noroc.

DSC_0979

Pe Anca o inspira culorile. Ii place sa ia colile de fetru si sa combine/potriveasca diferite culori. Deobicei alege 2-3 culori si astfel incepe sa isi imagineze noul proiect.

DSC_0983

Ce apreciaza cel mai mult referitor la atelierul sau e faptul ca stie exact unde e locul oricarui maruntis de care are nevoie la un moment dat. Ii place ca e organizat in asa fel incat o face sa se simta bine de cate ori se aseaza pe scaun pentru a se apuca de lucru.
Faptul ca are momente cand simte ca ar avea nevoie de mai multa lumina naturala e singurul lucru care nu ii place legat de atelierul sau.

DSC_0984
“Daca ar fi sa aleg un loc pentru atelierul meu ideal, ar fi intr-o camera dintr-o casa veche, cu tavan inalt, geamuri mari si multa multa lumina. Peretii ar fi albi si l-as mobila cu piese vintage reconditionate in culori vesele.”

DSC_0988

Tot timpul lucreaza cu o cana de cafea langa ea. “Sunt coffee addict :)”
De obicei cand se aseaza la birou sa lucreze porneste cate un serial preferat pe calculator sau da drumul unui playlist in functie de starea pe care o are.

DSC_0992

Anca e mama a doi copii, unul de 8 ani si unul de 2 ani. Copiii sunt in jurul ei cand lucreaza. Cel mic e tot timpul foarte curios sa vada ce anume mestereste mami acolo, jucandu-se mai apoi cu resturile de fetru pe care le imprastie peste tot.
Cel mare e fascinat de pistolul de lipit si de cate ori il foloseste o roaga sa ii dea si lui sarcini de lipit cate ceva.

Catelusa  Medy e tot timpul sub birou langa ea.

DSC_0440

4 Comments

  1. blanitza said:

    Frumos articol, pacat ca magazinul in cauza e inchis…

    August 4, 2014
    Reply
  2. lena13 said:

    E inchis ? Sau e doar in vacanta, deci temporar ? Sper sa fie asa, caci mie mi-a facut niste bratari shamballa superbe acum ceva vreme, imi place foarte mult cum lucreaza.

    August 16, 2014
    Reply
  3. PersonallyME said:

    Am si eu o coronita de la Anca si este atat de speciala! In primul rand cred ca Anca le incarca cu vibe-ul ei pozitiv :)
    Atelierul meu este momentan in lucru dar cu siguranta coronita va trona pe perete.

    August 23, 2014
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *