4 Comments

  1. ana-iulia said:

    Demult astept sa vad un articol despre The Big Eyes :) Felicitari pentru creatiile deosebite, iar cat despre dezordinea creativa, pare mult mai ordonata decat a mea cand ma apuc de lucru :D Spor in continuare!

    June 20, 2012
    Reply
  2. Foarte frumos, ce ma bucura acest articol!!
    Cred ca avem scaun si ecran de calculator la fel! :)

    Am vazut in cutie ceva ce nu e inca in magazin; oare o sa apara? Eu stau oricum tot timpul cu ochii cat cepele pe magazinul tau si astept noutati! :D

    Mult succes si spor in continuare! Sunt foarte, foarte fericita ca am norocul sa port creatiile tale! :D

    June 20, 2012
    Reply
  3. TheBigEyes said:

    Oauuu!!!! chiar m-a luat prin surprindere! :) Multumesc tare mult kittenhood :* :) Tocmai ce incercam sa imi mai revin dupa o iesire pe afara, unde imbratisarea cu soarele m-a lasat intr-o ameteala greu de suportat ;) Oi fi eu iubitoare de lumina si soare dar parca prea isi face de cap zilele astea. Fara un pic de vanticel si eventual o ploicica parca nu-i asa o bucurie vara asta. ;)
    Va multumesc tare mult pentru aprecieri!!!!! e o surpriza foarte placuta!! Ma bucur mult ca va plac lucrusoarele care le fac cu manutele astea doua. ;) ……o sa mai pun in curand si alte lucrusoare.
    Mult spor si inspiratie va doresc si voua fetelor !!!!!! :)

    June 20, 2012
    Reply
  4. GabyS said:

    Ma bucur sa vad locsorul fermecat unde iau nastere personajele cu ochi mari :)! E foarte dragut si aerisit! Daca tu asta numesti dezordine, la mine e adevarat balamuc :)). Felicitari oricum pentru atelier si, mai ales, pentru creatiile magice!

    June 20, 2012
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *