Cum arata atelierul InspirationBuzz ?

“Povestea mea e simpla: dupa ani de cautari si incercari, in final am ajuns sa imi urmez vocatia. Am redescoperit ca iubesc sa pictez, sa creez haine si bijuterii iar pasiunea mea ii face si pe ceilalti fericiti. Sunt convinsa ca Universul ne-a inzestrat pe fiecare cu cel putin cate un talent si este datoria noastra de a contribui la crearea unei lumi mai frumoase.”14Atelierul InspirationBuzz se afla in centrul Bucurestiului, aproape de magazinul Unirea. E unul plin de plante, in care lumina naturala are un rol important, preferand sa lucreze cat timp soarele e pe cer. A fost o perioada cand iubea sa lucreze noaptea, pana dimineata, la rasarit.2Din curiozitatea si placerea de a experimenta, a testat multe materiale (aproape tot ce a gasit pe piata), formandu-si propriile pareri si afinitati. Pentru bijuterii foloseste in special pietre semipretioase, iar jadul si angelitul sunt preferatele ei. Cel mai mult iubeste sa foloseasca materialele cumparate in calatoriile sale, in special din Asia.
Nu prea tine cont de ce este “la moda”, ci se pliaza pe ce simte ca e frumos si se potriveste cu ce doreste sa transmita. Calitatea materialelor si detaliile creatiei conteaza cel mai mult pentru ea.
3“Pentru mine creatia a fost mult timp un fel de exorcizare a lucrurilor pe care nu le spusesem, pe care nu le acceptasem sau pe care nu voiam sa le analizez. Imi tine mintea linistita si tacuta pentru a-mi auzi sufletul, direct. Dupa acea perioada de vindecare prin creatie, am ajuns la stadiul in care pot oferi energia mea si celor din jur.”
4Ii place sa citeasca despre oamenii de succes din istorie, despre cei care au infrumusetat lumea, ii plac misterele si e atrasa de ezotersim, parapsihologie si cultura estica.
Aceste lucruri si locurile prin care a calatorit au inspirat-o foarte mult. Inainte de fiecare calatorie obisnuieste sa isi creeze haine care sa se “asorteze” cu locul.
Adora sa  auda ideile clientelor si sa le transforme sentimentele in imagini (in special pentru tricourile pictate). Ii place sa amestece culorile, texturile, sa le transforme in ceva unic, care aduce zambete si fericire.5

15A ajuns, cu greu,  la stadiul in care sa nu se mai ataseze de obiecte. Pe masura ce trec anii constata ca simplitatea si detasarea sunt una din caile catre fericire. Atelierul este la limita dintre modern si traditional. Daca ar avea puterea, l-ar teleporta in fiecare loc de pe planeta si ar crea acolo, in functie de starea de spirit.6Toti cei care viziteaza atelierul ii spun ca se simt ca acasa, fiind un loc foarte confortabil si placut. Iubeste faptul ca de la balcon poate privi apusul aproape in fiecare zi. Intreg atelierul se inunda de culori calde si diafane si asta , evident, o inspira si mai mult.:)7Peretii atelierului sunt decorati cu tablouri romantice si imagini din locuri exotice in care a fost sau ar vrea sa ajunga.
Nu exista lucruri care nu ii plac la atelierul sau, dar exista lucruri pe care le-ar imbunatati, cu siguranta! Pe masura ce se dezvolta, reamenajarea spatiului devine fireasca.
Atelierul ideal ar fi mai mare si cu mai multe ajutoare, pentru o materializare mai rapida a ideilor.8

10Principala conditie pentru a  incepe sa creeze este sa fie singura. Se izoleaza si se detaseaza de tot ce este in exterior si se raporteaza doar la ce este in interiorul sau. Ii place sa aeriseasca bine spatiul, sa fie curat si ordonat, apoi sa intre intr-o stare de relaxare. Cand creeaza “la comanda” se gandeste inainte la persoana care va purta creatia, se incarca cu energie si buna dispozitie si isi pune amprenta asta in hainutele sale.
Betisoare parfumate si lumanarile sunt nelispite, cele cu mirosuri exotice, acompaniate de o muzica ambientala in functie de starea de spirit si de locul in care vrea sa o poarte imaginatia.13

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *