Cum arata atelierul Andres Design ?

Andres Design înseamnă genţi şi accesorii unicat, personalizate şi pline de culoare. Sufletul din spatele creatiilor se numeste Andreea Calinescu, in varsta de 30 de ani, care adora marea si iubeste sa gateasca:)

AndreeaCalinescuAtelierul este in Bucuresti, acasa, locul unde se relaxeaza si creeaza, ascultand muzica, combinand culori si materiale, savurand un ceai aromat si degustand fursecuri facute impreuna cu baietelul sau.

Culoarea Andres Design, verde turcoaz, e si culoarea atelierului. O culoare puternica, energica, care a inspirat-o mereu, in contrast puternic cu albul mobilierului si al parchetului.
coltul cu materialeIn dulapuri o asteapta cuminti multe materiale, kilograme intregi de nasturi si de fermoare, accesorii de tot felul, bine organizate pentru a sti in orice moment de unde sa le acceseze.

muulti nasturi

materiale

8

Locul preferat de lucru este podeaua. Lucreaza cu materiale textile de texturi foarte variate şi cu multe accesorii metalice pe care le intinde unul peste altul, combinandu-le in tot felul de variante pana se simte cucerita si incepe a mesteri.
1

2

 

3

Pentru un plus de energie, are mereu alaturi o cana cu ceai, fructe uscate si nuci.
pauza pentru o gustare

Calculatorul este si el pornit pentru a putea raspunde rapid solicitarilor ce apar. Langa el, sta bicicleta medicinala pe care pedaleaza cand simte nevoia de a se destinde putin.
Ii place sa stea desculta, cu geamul larg deschis, sa fie cat mai racoare, multa lumina si muzica pe fundal.
biroul

Pentru ca adora gentile, cum intra in camera, primul lucru pe care il vede este un colaj pe care l-a realizat cu poze ale celor mai colorate si mai frumoase genti.
colaj realizat de mine - favorite bags

Proiectul Andres Design a pornit dupa ce a devenit mama, din dorinta de a-si dezvolta pasiunea pentru genti si pentru accesorii, petrecand astfel si mai mult timp cu baietelul sau Lucas, care acum are doi ani si jumatate.
El este si cel mai mare ajutor al sau. Foarte curios din fire, a inceput sa petreaca din ce in ce mai mult timp printre materialele care au devenit noua lui fascinatie.
“E atent, grijuliu si ma intreaba mereu ce fac de parca ar vrea sa invete ca de maine sa faca si el.”
Lucas- ajutorul meu de baza

Aprovizionarea se face in familie. E un moment frumos pe care il savureaza toti trei (sotul, Lucas si Andreea). Se sfatuiesc pentru a alege cele mai inspirate materiale, parerea lor fiind foarte importanta: “In fond gentile si accesoriile pe care le creez pentru femei sunt admirate de barbati, asa ca ma incred in sfaturile lor.”

Untitled-1

“Ma bucur ca nu am nevoie de metrou sau tramvai sa merg la atelier, ca doar fac cativa pasi si am ajuns. Recunosc insa ca visez la un atelier mai incapator, inundat de lumina, cu o masa mare de lucru in mijloc.”

2 Comments

  1. Multumesc mult, Juli pentru articol! incep saptamana cu multa energie buna :)

    February 22, 2015
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *