cele mai creative marturii

Pentru că este sezonul nunților, de această dată vă prezint un articol despre cele mai necesare lucruri pentru o nuntă: invitațiile, etichetele/cardurile de masă și mărturiile. Acestea sunt articolele care pot fi cu siguranță personalizate după gusturile mirilor, dar mai ales după tema aleasă pentru întregul eveniment.  Dacă unii miri apelează la graphic designeri, sau alții doresc să își pună amprenta lucrând chiar ei la aceste decorațiuni, majoritatea apelează  la persoane creative care le pot reda ideile și dorințele cât mai bine, cum ar fi creatorii handmade, care din fericire se găsesc pe Breslo.

Se pare că mărturia de nuntă era folosită încă din antichitate când se ofereau invitațiilor câteva stafide, migdale sau fructe uscate. In Renaștere mărturia era considerată simbol de prosperitate și apărea sub forma unei bomboniere, găsită pe masă sau dată invitațiilor la plecare.

De atunci pare că ideea bombonierei se continuă majoritatea mirilor oferind la nunți, cutiuțe de diferite forme sau punguțe din satin cu bomboane. Alții preferă să ofere alte obiecte reprezentative: figurine cu miri, sticluțe cu mesaje, săpunuri în diverse forme, magneți, brelocuri, săculeți parfumați, etc.

Citește întregul articol pe Avataje.ro

 

marturii 1 marturii

One Comment

  1. Coco Lucia said:

    Erati preferatii mei, va rog frumos reveniti la echipa profesionista de redactori care stiu sa foloseasca picmonkey (in acest articol se vede clar proasta gestionare a picmoneky ) sau photoshopul la adevarata valoare. Colajele realizate si calitatea articolelor a scazut drastic si imi pare rau sa vad acest lucru.

    Breslo era cel mai cool site de vanzare, promovare a handmade-ului de calitate din Romania, acum este doar trist :(

    June 27, 2015
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *