Ce inseamna sa cresti intr-o familie de artisti in ai handmade-ului si cum a ajutat-o pe ea acest lucru – interviu cu GyaM

Pe Gianina aka “GyaM” nu ai cum sa nu o fi observat pana acum. A aparut in revista Cosmopolitan Romania, este prezenta peste tot, participa la toate concursurile noastre, iar de curand, a lansat si o colectie noua de genti, care ne-a facut sa suspinam adanc.

untitled-1-copy

Curiosi din fire, i-am adresat cateva intrebari, pentru a afla mai multe despre artistul din spatele brandului GyaM. Va invitam sa o cunoastem impreuna pe Gianina si nu va sfiiti sa-i adresati intrebari in comentarii >>


Buna, Gianina. Care este povestea ta? Ce vrei sa stie lumea despre tine?

Am iubit si iubesc arta in orice forma a ei: muzica, pictura, scris, design vestimentar; orice forma de exprimare originala, dragostea pentru frumos e aerul meu. Am crescut intr-o familie creativa, printre tapiserii, articole crosetate, tesute, cusute sau brodate, intr-o atmosfera feerica de sezatoare cu povesti si multa imaginatie.
Copil fiind am indragit pictura, am avut chiar si expozitii de pictura. Apoi am inceput sa-mi creez propriile tinute pentru ca iubeam sa ies in evidenta, sa port vesminte unicate sa nu ma aseman cu restul lumii. Era modul meu de exprimare a personalitatii.

1a


Vocatia mi-am desoperit-o atunci, dar a ramas pentru o lunga perioada intr-o stare latenta, undeva in interiorul meu deoarece, de multe ori se intampla ca viata sa te poarte pe alte cai. Peste 20 de ani m-am ocupat de management si marketing in afacerea familiei, cu respunsabilitatea care ma caracterizeza. Dar undeva in interiorul meu dorul si pasiunea nestavilita pentru vechea mea dragoste nu-mi dadea pace, statea gata sa se reverse, si asta s-a si intamplat.

14


In urma cu 2 ani, s-a petrecut acel inceput in crearea articolelor handmade, destul de timid, dar pot spune ca sunt extrem de fericita ca imi urmez vocatia, ca fac ceea ce mi-am dorit intotdeauna: creez! Asa s-a nascut GyaDesign, cu provocari, incercari, multa munca, ambitie, rabdare si perseverenta, si nu am renuntat niciodata sa cred cu tarie ca voi face ceea ce-mi doresc cu adevarat.

Creez coliere, bratari, accesorii vestimentare: brauri, centuri, accesorii pentru par; in marea majoritate create din material textile innobilate cu perle, margele, cristale si pictate. Dar mi-am dorit ceva mai mult de atat, astfel ca, in vara 2016, am conceput un model special de poseta pentru femei; am vrut sa fie poseta care ramane in trend indiferent de tendintele trecatoare ale modei, un obiect de colectie. Am lansat deja 2 colectii de genti: ALPHA si SERENITY, .si vreau sa va spun cu mandrie ca poseta ANGELINE a fost introdusa in paginile revistei COSMOPOLITAN din luna septembrie 2016.

17


Posetele GyaDesign sunt unicate si create, pictate si cusute in totalitate manual dupa un concept propriu. Vopselele sunt waterproof, importate din SUA, sunt structurate si 3D, oferind un design spectaculos in relief. Gentile sunt versatile, se pot purta la diverse stiluri vestimentare avand liberatea de a combina acest accesoriu indispensabil in functie de eveniment. Zi de zi incerc sa ma autodepasesc, cu rabdare si straduinta pentru a darui fericire clientelor mele prin creatiile GyaDesign. Articolele GyaDesign au ajuns si pe alte meleaguri: SUA, Franta, Spania, Australia.


Cum ti s-a schimbat viata de cand creezi? Ce ai invatat?

Vreau sa va spun ca atunci cand ti-ai descoperit vocatia, si viata ta se schimba in bine. Lucrurile pe care le creezi, le faci cu pasiune si multa dragoste. Nu simti oboseala sau daca o simti totusi, e o “oboseala placuta”. Astepti cu nerabdare sa te trezesti dimineata si sa incepi procesul creativ, iar seara, daca lucrezi pana tarziu, uiti cum a trecut timpul. Ce poate sa insemne acest lucru? Ca esti fericita prin ceea ce faci, ca esti implinita sufleteste si ai libertate.

116


Spune-ne ceva frumos despre Breslo

Despre echipa Breslo am doar cuvinte de lauda. Breslo a fost parghia mea de lansare in tara; fara ei cu siguranta drumul meu era cu mult mai anevoios si cu obstacole. Daca facem handmade e absolut necesar sa fim prezenti pe Breslo. Conteaza foarte mult si campaniile platite, ne ajuta la promovare, ne ajuta sa fim cunoscuti.


Spune-ne 3 creatori de pe Breslo pe care ii admiri

Sunt mai multi, dar voi nominaliza doar trei: Elyseeart, BohemianSin, LeCoseAnimate


3 motive sa cumperi produse handmade

Pentru ca sunt creatii unicate, sau in serie foarte mica, iar pe scara de valori a fiecaruia dintre noi e un avantaj si ne diferentiaza de ceilalti. Prin unicitatea lui, articolul handmade are ceva de transmis, are o particica din persoana care l-a creat, are o poveste; este net calitativ, atat din punct de vedere tehnic, cat si al materialelor folosite, si nu in ultimul rand, poti comnada piese, articole personalizate, care sa te reprezinte in totalitate. Asadar, munca, imaginatia si toata creativitatea artizanului se concentreaza asupra ta, pentru a te multumi. ” Handmade” e trendy, e urban, e unic!


Cum recunosti un “dependent de handmade”? 

1. Ai inceput sa visezi si noaptea handmade si te trezesti dimineata cu gandul “As putea face un tablou din …” 2.Scrisoarea ta catre Mos Craciun contine: hartie colorata, ata, margele, unelte etc. Iti doresti un aparat foto mai performant pentru a face poze de o calitate mai buna proiectelor tale ca sa le poti pune apoi pe blog, nu pentru a face poze mai dragute cu copii.


Pe ce muzica lucrezi? Da-ne linkul unei piese de pe youtube


Multumim! Daca vrei sa mai adaugi ceva interesant, o poti faci aici

Cuvantul care-mi descrie creatiile este versatilitatea. Sunt optimista in viitorul brandului GyaDesign: doresc sa devina popular si voi lucra in acest sens. Deja am facut un pas mare inainte pentru dezvoltarea brandului: este in lucru magazinul online cu domeniu propriu GyaDesign.ro si planurile continua. :)


Pe GyaM o gasiti aici:

Breslo – magazin GyaM

Facebook – GyaDesign

 

 

 

One Comment

  1. Gianina said:

    Multumesc echipei Breslo pentru acest interviu !

    December 7, 2016
    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *