8 Comments

 1. Deco.Art said:

  hm, abia astept sa fac si eu :P

  July 27, 2013
  Reply
 2. Cred ca putem sa adaugam si cacao pentru iubitorii de ciocolata…

  July 31, 2013
  Reply
 3. mari40 said:

  multumesc mult pentru reteta, de-abia astept sa fac si eu minunatiile!si da, cred ca e foarte buna ideea Mirelei… cacao neaparat!

  August 2, 2013
  Reply
 4. Evutza said:

  Ma bucur foarte tare ca gasiti ideea acestor batoane de cereale una asa de faina! :)
  Da, si mie mi-au placut foarte mult in ciuda faptului ca au iesit initial cam prea crocante totusi pentru gustul meu.. Insa daca mai aveti si voi ceva rabdare cateva zile dupa ce le-ati preparat (cum am avut eu :P) pentru a se mai inmuia nitel, vor fi un deliciu grozav!

  Si Mirela, cred ca intr-adevar e foarte ideea cu cacaua! Acum ca spui asta, parca imi vine iara sa ma inovez nitel cateva ceva batoane de cereale pentru o iesire la picnic! :D

  Zile delicioase va doresc sa aveti, oameni frumosi! >:D<

  August 2, 2013
  Reply
 5. Evutza said:

  *foarte FAINA ideea cu cacaua

  August 2, 2013
  Reply
 6. Yuhuu, ce idee misto! Chiar aveam in plan sa-mi fac niste batoane energizante, pe o alta reteta (cu unt de arahide, sos de mere, etc), dar asta este super simpla si la indemana!!! Toata faza misto cu reteta de batoane energizante este ca… le poti face in ce combinatii vrei! Poti sa-ti pui ce fulgi de cereale vrei, fructe, nuci si alune, seminte, etc… Poti inlocui ingredientele dupa bunul plac, gust si necesitate . Deja mi-au veniut multe idei si le voi pune in practica foarte curand! Merci de reteta asta super simpla! Cred ca reteta ta ar capata o savoare foarte misto cu putina scortisoara (deja imi ploua in gura :))) )

  August 3, 2013
  Reply
 7. Yuhuu, ce idee misto! Chiar aveam in plan sa-mi fac niste batoane energizante, pe o alta reteta (cu unt de arahide, sos de mere, etc), dar asta este super simpla si la indemana!!! Toata faza misto cu reteta de batoane energizante este ca… le poti face in ce combinatii vrei! Poti sa-ti pui ce fulgi de cereale vrei, fructe, nuci si alune, seminte, etc… Poti inlocui ingredientele dupa bunul plac, gust si necesitate . Deja mi-au veniut multe idei si le voi pune in practica foarte curand! Merci de reteta asta super simpla! Cred ca reteta ta ar capata o savoare foarte misto cu putina scortisoara (deja imi ploua in gura :))) )

  August 3, 2013
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *