altfel de inele de logodna

Întâlnit în mai multe culturi ale lumii, inelul de logodnă este un simbol al promisiunii pe care viitorii miri şi-o fac unul altuia, aceea de a deveni soţ şi soţie.

O tradiţie care încă se mai păstrează în unele ţări spunea că fiecărei luni i se asociază o anumită piatră – ametist pentru februarie, smarald pentru mai, rubin pentru iulie, topaz pentru noiemerie, etc – iar viitorul mire alege piatra în funcţie de luna nunţii, a logodnei sau după data naşterii a lui sau a logodnicei.

 

 

inele logodna

Devenind pentru unii o afacere, pentru femei un motiv de laudă și pentru bărbați un posibil motiv de stres și o cheltuială în plus pe lângă viitoarea nuntă, inelul de logodnă rămâne un simbol dăruit într-o cerere de căsătorie, astăzi din ce în ce mai inedită. La fel de inedite pot fi și inele însă. Astfel dacă sunteți un cuplu care căutați să fiți unici și diferiți în acest moment, și doriți altceva față de claiscul inel de logodnă cu diamant, puteți apela la creatorii handmade Breslo care pot avea soluții diverse în funcție de stilul vostru personal.

Află mai multe despre istoria inelului de logodnă în noul articol Avantaje.

inele logodna2

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *