Afacere cu sosete ultra chic si simpatice – interviu cu Bogdan de la MadamMitza

Nu se poate, de fapt e imposibil sa nu fi vazut macar o data o pereche de sosete cu mustati sau labute de pisica de la MadamMitza. Recunoastem: cand am vazut ca si-au deschis magazin pe Breslo, am fost mai mult decat entuziasmati, mai ales ca unii dintre noi (nu dam nume), sunt super pasionati de sosete. :)

ptBRESLO_MM05_1920x1280

Am avut placerea de a-l cunoaste pe Bogdan face to face si la Dichisar, si ne-a lasat o impresie mai mult decat placuta: cu zambetul pe buze, super pasionat de ceea ce face, l-am privit si ne-am zis ca asta inseamna sa muncesti din pasiune si ca asa ar trebui sa arate un om dedicat si pasionat.

Va invitam sa-i vedeti creatiile, desi mai mult ca sigur ati facut-o deja, in magazinul MadamMitza, plus sa cititi un interviu cu si despre Bogdan, in premiera, pe Breslo.ro. Enjoy!


B: Bogdan, care este povestea ta pe scurt? Ce iti doresti sa stie lumea despre tine?

B: Povestea a inceput in 2014 la sfarsitul anului. Mi-am propus sa creez sosete colorate si haioase pentru femei. Pentru domnisoare si doamne. Iar in Ianuarie 2015 aveam primele 3 modele la vanzare. Apoi au urmat alte 3 modele, tot pentru femei. Sfarsitul anului 2015 ne-a prins cu 9 modele si cu vanzari consistente. Anul 2016 este un an de crestere. Vrem sa fim mai vizibili decat pana acum, vrem sa ajungem la un nr. de 25 modele si, bineinteles, sa crestem vanzarile.


B: Cum ti s-a schimbat viata de cand creezi? Care este cel mai important lucru pe care l-ai invatat pana in momentul de fata?

Am invatat multe. Tehnica multa privind productia sosetelor, tehnica in vanzari, tehnica in PR si comunicare. Viata mi s-a schimbat complet. Acum am un produs nou pe piata noastra, un copilas pe care imi doresc sa-l duc la maturitate.

ptBRESLO_MM01_1920x1280


B: Povesteste-ne ceva amuzant, emotionant sau pur si simplu interesant legat de experienta ta cu handmade-ul.

B: Amuzant a fost atunci cand au inceput barbatii sa-mi ceara sa produc sosete si pentru ei. Incepusem acest business doar cu sosete pentru femei. Dar iata ca lucrurile au luat o intorsatura frumoasa. Acum vorbind serios, pe ei de ce sa-i uitam?! :)

ptBRESLO_MM02_1920x1280


B: Ne poti spune cum ai aflat de Breslo, la inceputul carierei tale? 

B: Am aflat demult de Breslo. Stiam mai precis de el din anul infiintarii lui. Dar abia dupa ce am inceput businessul cu sosetele a devenit foarte interesant pentru mine. Imi place ideea, imi place comunitatea si imi plac oamenii voiosi si harnici :)


B: Spune-ne 3 motive pentru care preferi sa cumperi produse handmade

B: Calitate (ma rog, nu intotdeauna, dar se presupune ca), seriozitate si placerea lucrului bine facut.

14579747083651005-item


B: #dependentdehandmade: cum il recunosti? :)

B: poarta inele-cercei, bratari, pandantive, toate handmade, normal!

Speram ca va placut interviul cu si despre Bogdan si  afacerea lui cu sosete ultra simpatice! Va invitam cu drag si in magazin >> Magazin MadamMitza

Spor!

 

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *