30 aprilie 2010. Recapitulare cu timp si vreme.

Astazi este ultima zi a lunii aprilie. Ca atare, am decis ca produsul zilei sa fie unul   reprezentantiv pentru intreaga luna si sa redea la un nivel estetic inalt evenimentele lunii. :)

Am avut, asadar, marele nor de praf de la vulcan, care ne-a amintit cum timpul e relativ si ca intr-o secunda planurile se pot schimba intr-un mod impresionant. Intr-o nota optimista, Aitch prinde timpul intr-o bucatica de hartie ingalbenita incrustata cu litere intuncate capraful. Si in aceiasi nuanta a timpului, ca sa rememoreze pretiozitatea lui, straluceste o perla sidefie.

Pentru ca vremea si timpul ne-au jucat feste in ultima vreme, acum e randul celei dintai sa se imprime in bijuterie. E vorba de primavara care, in sfarsit si-a inceput domnia, incarcand orase si lumi cu petale parfumate, care purtate de vant, au decis sa se aseze pe brosa “de demult”. O brosa care pastreaza in ea natura, toate fortele ei, si timpul, in toata splendoarea si simplitatea lor. Pentru ca nu-i asa, lucrurile mici, pastreaza esentele pretioase. : )

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *